Skip to main content

Announcement

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 κατά την κατεδάφιση της άνω διάβασης στον ανισόπεδο κόμβο Πάχης (42ο χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου)

Share this
Sample

Αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 7:00 το πρωί της επομένης μέρας Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση της άνω διάβασης στον ανισόπεδο κόμβο Πάχης, στο 42οχιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Κορίνθου. 

    Κατά συνέπεια οι αυριανές εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα κλιμακωθούν μέχρι τον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στην περιοχή των Μεγάρων μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεγάρων (Χιλιομετρική Θέση 38+300) και Κινέττας (Χιλιομετρική Θέση 56+540).  Συγκεκριμένα:

•Από 13:00 έως 14:30 η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

•Από τις 14:30 έως τις 18:00 (περίπου) θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός:

-Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας.

-Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων.

-Στο διάστημα αυτό δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

•Από τις 18:00 (περίπου) έως τις 07:00 το επόμενο πρωί η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

•Καθ΄ όλη την διάρκεια των εργασιών (από τις 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης) η κάθετη οδός Πάχης – Μεγάρων που διέρχεται από την νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.

     Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν τη χρήση του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Κορίνθου κατά την ημέρα αυτή. Οι οδηγοί που θα διέλθουν παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν την απαιτούμενη υπομονή.