Skip to main content

Press release

* Βράβευση του Γενικού Γραμματέα από τον ΣΠΑΠ

Share this
Read the Press Release in pdf
*  Βράβευση του Γενικού Γραμματέα από τον ΣΠΑΠ - civilprotection.gov.gr

Αθήνα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

 

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννης Καπάκης, παρέστη σε εκδήλωση του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) χτες Τετάρτη (20/01/2016), όπου και τιμήθηκε με ειδική βράβευση για την συμβολή του στην πολιτική προστασία και ειδικότερα για την συνδρομή του στο έργο του συνδέσμου από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στον ευχαριστήριο λόγο του προς τους διοργανωτές και τους παρευρισκομένους, ο κ. Καπάκης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της προστασίας και ανάπλασης του Πεντελικού Όρους, το οποίο πέραν της περιβαλλοντική του σημασίας διαθέτει μια ξεχωριστή ιστορική αξία για την Αττική και τη Χώρα μας. Σημείωσε δε την εξέχουσα συμβολή των εθελοντών σε αυτήν την προσπάθεια, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή και τη ενεργό δύναμη του συνδέσμου. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας επέδωσε και τα αναμνηστικά βραβεία στους εκπροσώπους και τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται χάριν της προστασίας του Πεντελικού Όρους και συνδράμουν τον σύνδεσμο στις δράσεις του.

Στην φετινή εκδήλωση του ΣΠΑΠ, που φέτος μετρά 15 χρόνια από την ίδρυσή του παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των 12 δημοτικών Αρχών που είναι μέλη του συνδέσμου καθώς και εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος.