Skip to main content

Press release

Ο Πρωθυπουργός τίμησε με την παρουσία του το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην 84η ΔΕΘ

Share this
Read the Press Release in pdf
Ο Πρωθυπουργός τίμησε με την παρουσία του το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην 84η ΔΕΘ - civilprotection.gov.gr

Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2019

 

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τίμησε με την παρουσία του τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επισκεπτόμενος το περίπτερό της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Ειδ.Γραμματέας Γιώργος Μάριος Καραγιάννης και ο νέος Εθνικός Διοικητής ΠΠ Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων συνεχάρη τις υπηρεσίες και τους εμπλεκομένους φορείς της Γενικής Γραμματείας και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Συνεχίστε έτσι, έχετε την αμέριστη στήριξή μας και βεβαίως θα αξιοποιήσουμε το χειμώνα όπως έχουμε πει για να δρομολογήσουμε και να θεσμοθετήσουμε ένα τελείως νέο πλαίσιο πολιτικής προστασίας το οποίο θα μας επιτρέψει του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι“.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος όπου συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.