Skip to main content

Press release

Αναδημοσίευση Δελτίου Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με την άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από πλημμυρικά φαινόμενα, με την κωδική ονομασία “ΔΗΜΗΤΡΑ 2021”

Share this
Read the Press Release in pdf
Αναδημοσίευση Δελτίου Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με την άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από πλημμυρικά φαινόμενα, με την κωδική ονομασία “ΔΗΜΗΤΡΑ 2021” - civilprotection.gov.gr

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2021

Αύριο, Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, στην Ελευσίνα Αττικής, θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από πλημμυρικά φαινόμενα, με την κωδική ονομασία «ΔΗΜΗΤΡΑ 2021».

Η άσκηση, που διοργανώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας και τον τοπικό Δήμο, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, του Υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου και του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Για τη δυνατότητα δημοσιογραφικής / τηλεοπτικής κάλυψης έχει διατεθεί χώρος στην Συνοικία Ποντίων, διασταύρωση Σαρανταπόταμου με Ν.Ε.Ο.Α-Κ. (στην πορεία από Αθήνα προς Κόρινθο, έξοδος από την Ν.Ε.Ο.Α-Κ λίγο μετά την Χαλυβουργική, στην 1η είσοδο για Ελευσίνα).

Πέρας προσέλευσης 10:00.